Telefon: +386 (0)1 837 30 30   Email: info@elko-ribnica.si
 
Domov
Produkti
O podjetju
Kontakt
Novice

 

 

 

Produkti

elko d.o.o.       Števci EVRO kovancev
Števci EVRO kovancev so učinkovit in zanesljiv pripomoček za hitro in natančno štetje in razvršÄanje. Glede na model je možna tudi uporaba za pakiranje kovancev v svežnje ali v posebne vrečke. Preštejemo istočasno vsoto in količino posameznih kovancev kot tudi skupno vsoto kovancev. Modeli so predvideni tako za štetje vseh količin mešanih kovancev kot tudi za štetje posamezne vrste kovanca ter s prednastavitvijo možnost uporabe funkcije zaustavitve, ob določeni količini preštetih in razvršÄenih kovancev.
     
V510v       Števci in detektorji EVRO bankovcev
Števci bankovcev so namenjeni hitremu preštevanju večjih količin bankovcev. Naši modeli ponujajo poleg osnovnega namena preštevanja bankovcev, tudi detekcijo ponaredkov, z metodami prepoznave na osnovi UV zašÄite, magnetnega tiska, varnostne nitke in IR zašÄite. Prav zaradi teh sposobnosti nekateri modeli nudijo tudi istočasno preštevanje različnih vrednosti bankovcev in celo prepoznavanje nominalne vrednosti.
 
  ES_SDm          

Detektorji bankovcev 
Detektorji bankovcev so namenjeni predvsem odkrivanju ponarejenih bankovcev. Ob uvedbi EVRO bankovcev, se je pokazala velika potreba po prepoznavanju ponaredkov. Glede na tip naprave, lahko izvršujejo kontrolo na osnovi UV svetlobe, detekcije magnetnega črnila, detekcije kovinske nitke ali IR svetlobe. Poleg navedenih kontrol, so nekatere naprave opremljene tudi s funkcijo prepoznavanja bankovcev, kar nam omogoča enostavno seštevanje manjše količine bankovcev.

     
disp        Pripomočki
Pripomočki so namenjeni tako za enostavno pomoč pri blagajniškem poslovanju, kot tudi dopolnilna možnost uporabe pri nekaterih navedenih napravah za dopolnitev osnovnih funkcij. Med njimi je zelo uporabna naprava za tehtanje kovancev in bankovcev kar omogoča zelo hiter popis stanja v blagajni.  Zelo uporabni so tudi  dodatki nekaterim napravam za boljšo mobilnost in uporabnost.