Telefon: +386 (0)1 837 30 30   Email: info@elko-ribnica.si
 
Domov
Produkti
O podjetju
Kontakt
Novice

 

 

 

O podjetju

Začetki delovanja ter ustanovitev podjetja ELKO d. o. o. , segajo v leto 1990. Iz skromnih, a spodbudnih začetkov je v obdobju do leta 2000 nastalo prepoznavno in uspešno podjetje. Zaradi ločitve področja elektronike od kovinske dejavnosti je bilo leta 2002 ustanovljeno podjetje ELKO Ribnica, d. o. o . . Osnovna dejavnost podjetja je projektiranje in inženiring računalniško krmiljenih procesov ter izdelava aplikacij za podporo pri upravljanju in nadzorovanju  telefonskih central, sistemska integracija, ter prodaja in montaža opreme za testiranje telekomunikacijske opreme.

V zadnjih letih pa smo vzpostavili poslovne kontakte tudi s svetovnimi proizvajalci opreme za bančno poslovanje in tako pridobili njihova pooblastila za prodajo in servis njihovih proizvodov. Želimo se kvalitetno predstaviti kot distributerji na tem področju. Poleg tega podjetje sodeluje tudi z velikim številom zunanjih sodelavcev, tako na področju komercialne dejavnosti, servisa in vzdrževanja.

 

elko35znakozad50

Naši produkti so rezultat dolgoletnih izkušenj in sodelovanja s številnimi svetovnimi proizvajalci, kar nam omogoča zadovoljitev vaših potreb po cenovno ugodnih proizvodih, ki so povezani z nizkimi stroški vzdrževanja in uporabe. Pripravljeni smo sprejeti vaše koristne predloge za dopolnitev funkcionalnosti in uporabnosti izdelkov.

   
certifikat

Vsi naši proizvodi so testirani s strani več evropskih bank in drugih uradnih institucij, ter nosijo oznako o evropski skladnosti CE. Oznaka CE je kratica francoske besedne zveze "Conformité Européene" ("evropska skladnost").

Z oznako CE, ki jo najdemo na proizvodu, proizvajalec izjavlja, da ta proizvod izpolnjuje bistvene zahteve za varnost, zdravje in varovanje okolja, ki jih določa evropska regulativa oz. večina tako-imenovanih direktiv za proizvode.